Papírhalmaz helyett online cégkivonat

Cégkivonat

Már biztos sokan megtapasztalhatták, hogy milyen egyszerűvé teszi az életünket az elektronikus ügyintézés. Nincs sorban állás, várakozás. Sőt nem kell aztán papírhalmokat sem tárolnunk, küldögetnünk. Sokkal egyszerűbb, ha elektronikusan megy mindent.
Egy cégkivonat beszerzése is egyszerű, hiszen már online is beszerezhető hiteles cégkivonat. Nem kell közjegyzőhöz menni, várni, stb. Az ember csak leül a számítógépe mellé, és perceken belül meg is kaphatja a kívánt cég hatályos cégkivonatát.
A szolgáltatást akár bankkártyával, akár átutalással is fizethetjük, így biztosan megtaláljuk a számunkra ideális megoldást erre is.
Ezzel a digitálisan hitelesített dokumentummal is elintézhető szinte minden hivatali ügy, így kár is lenne feleslegesen papírra kinyomtatni. Ezzel papírt is spórolhatunk, és környezettudatosabbak is lehetünk.

Az elektronikus ügyintézés, és a digitálisan aláírt dokumentumok egyre elterjedtebbek. Ma már mi is elláthatunk dokumentumokat digitális aláírással ha van például ügyfélkapunk.

Megosztás