Igazán különleges eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

Az eljegyzés az mindig különleges alkalom. És vannak olyanok, akik tényleg meg akarják adni a módját ennek, és meg is engedhetik maguknak a magasabb költségeket. Na ők aztán igazán különleges eljegyzési gyűrűvel is meglephetik a párjukat!

Hatalmas a választék az eljegyzési gyűrűk piacán. Amikor az ember belemerül az ember a kínálat áttekintésébe, csak akkor döbben rá, hogy valóban mi mindenre képesek ma az ötvösök.
Azonban vannak, akik ezzel nem elégednek meg. Még nagyobb követ szeretnének, vagy épp valami nagyon egyedi elképzelésük van a gyűrű kapcsán. Na nekik viszont már jól jöhet az, hogy lehet akár egyedileg is gyűrűt készíttetni.
Nyilván ennek az ára is magasabb lesz valamivel, de így valóban megvalósulhat az az egyedi elképzelés, amit megálmodott.

Az egyedileg tervezett gyűrűkből lehet akár 3D nyomtatóval mintát is nyomtatni, hogy láthassuk kézbe fogva is, hogy milyen lesz a kész ékszer, azonban eredeti, igazi fényében csak a kész valódi gyűrű fog úgy tündökölni, ahogy egy drága ékszernek azt kell.

Megosztás