Férfi karkötő divat

Ásvány

Az utóbbi években egyre több férfi hord karkötőt. Bizony a férfiak is megérdemlik, hogy legyen egy ékszer az órán kívül, amit hordhatnak. Nézzük csak, mi most az igazán menő.

Az arany karkötő egy valódi érték, örökké az is marad, azoban az utóbbi években egyre kevesebb férfi használ ilyet a hétköznapokban. Nem is tudni, mi ennek ez az igazi oka. Talán az ára. Vagy vannak ennél divatosabb karkötők is.

Ami viszont egyre nagyobb teret hódít, az nem más mint az ásvány karkötő. Van aki csak egyet, de sokat többet is felhúznak a csuklójukra. Szóval lehet hova fokozni még ezt. És a mellett, hogy divatos, még jótékony hatása is van. Az egyes ásványok különböző rezgéseket, energiákat továbbítanak a viselőjük felé. Épp ezért ha ilyen ásvány karkötőt választunk, akkor ne csupán a kinézete legyen meghatározó, hanem érdemes utána olvasni az egyes ásványok hatásának.

És hamár karkötő, nem szabad megfeledkezni a bőr karkötőkről sem. Sokan inkább a rocker életérzéshez társítják, pedig vannak szép bőrdíszműves termékek, amelyek bárki számára megfelelő lehet.

Megosztás